Angelic Girl Moderatör
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 31 Nerden : manisa/soma Ruh Halim : Kayıt tarihi : 03/06/08
Başarı: (575/1000) Rep Puanı: (92/1500)
| Konu: Şebnem Ferah Artık Kısa Cümleler KUruyorum Albümünün Şarkı Sözleri Salı Tem. 08, 2008 6:36 pm | |
| Artık Kısa Cümleler Kuruyorum
Sizi bilmem ama ben karar verdim su gibi duru olup hep akmaya Başka sular tanıyıp çoğalmaya dalgalanmaya taşmaya Son günlerde çok düşünür oldum [color=yellow]Zor zamanları çabuk atlatır oldum Yalnız mıyım insanlar içinde arkadaşlarım aşklarım içinde Yara aldım bundan iki yıl önce Hiç susmadım şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum Sevdiklerim sevmediklerim yanımda Kabullendim her şeyi olduğu gibi yola çıktım yarınlara Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Bakıyorum aynaya her gece içim rahat biraz yorgunum sadece Hayatıma giren herkese yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle
Bugün
Bugün resmine dokundum ben öptüm yine yine Zaman ağır ol henüz erken demek için güle güle Sesini özledim özledim çok haberim yok durmuş dünya niye Seninle birlikte kaybolanları arıyorum başka şeylerde Aşk şarkısı değil bu geldi içimden Gülümse birkez benim için eğer duyuyorsan Nehrim ol gel ak yine kelebek ol gel uç yine Çiçeğim ol gel aç yine rüzgar ol
Oyunlar
Yüreksiz gözlerin olduğu bu yerde herkes gibi benimde yarim var Yüzümden gitmeyen acı gülüşte hiç sönmeyen yangınların izi var Yıktım duvarları yaramı sardım yalnızca bildiğim bir şarkı var Ne iz ne söz eski bir şey kalmasın ardımda İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum Bizler büyürken durmaz büyür oyunlar Bütün oyunlarda herkes kadar benimde payım var
Ay
Ay ışığına vuruldum ben çok uzaklarda olsa da Sonumuzu bile bile sevişim ben artık gece hiç olmasa da Ay ışığına vuruldum ben başka dünya ya yansa da Çok zor geçen günün ardından uyurken ben Odam hep ışıksız kalmışsa da Bu ev artık yuva değil bütün eşyalar üstüste Terketmeden önce
Kalbim
Siyah beyaz bir film gibiydin herkes uyurken izlediğim Sevgilim benim çok özledim Her zaman gitmek istediğim tatil yerleri gibiydin Dergi sayfalarında hiç gidemediğim Bu bir masal başı iyi mutsuz sonlu Senle ben batı doğu ama dünya yuvarlak Kalbim ellerim kadar küçük değil Kalbim ellerim kadar küçük değil En çok sevdiğim şarkıydın herkesten çok sevildin Sevgilim benim çok özledim Ben küçük bir kız heyecanlı oyuncaklarım tahtadandı Hepsi kırıldı yapıştırdım Bu bir masal başı iyi mutsuz sonlu Senle ben batı doğu ama dünya yuvarlak Kalbim ellerim kadar küçük değil Kalbim ellerim kadar küçük değil Ben küçük bir kız heyecanlı oyuncaklarım tahtadandı Hepsi kırıldı yapıştırdım
Herkes Bilsin Istedim
Herkes bilsin istedim Herkes bilsin istedim nasıl sevdim ben Herkes duysun istedim neye direndim ben Neler gördü gözlerim neler duydum dinledim Aşk böyleyse sevmeyin sevmeyin beni Zaman dursun istedim bugün pesettim ben Herkes sussun istedim masal olayım ben
Üvey
Biraz sarhoş biraz aşığım ben uyurken siz umudu ararım Yok ellerimde aşkım yok ne üzgün ne kırgınım Üvey çocuk olmadım üvey anne olmadım üvey insanlıkmı alın yazım Aşkına doyamadım karardı aydınlığım Üvey aşklar mıymış alın yazım Acıyı da derdi de severim ben yanımdan geçer beni büyütürler Yok yok olmaz inancım yok ne üzgünüm ne kırgınım Üvey çocuk olmadım üvey anne olmadım üvey insanlık mı alın yazım Aşkına doyamadım karardı aydınlığım
Oyunun Sonunda
Hangi acılar hangi anılar eskimez zamanla Hangi kalp temiz hangi gerçek iz aşınmaz yağmurda Herşeyi görüp bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda Hangi büyük aşk hangi büyük kin yok olmaz zamanla Hangi yanardağ hangi fırtına durulmaz dünyada Herşeyi görüp bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda
Nefessiz Kaldım
Eğer beni duyuyorsan uyan hiç geçmiyorsam aklından Uyu uyu uyu hiç korkma utanır isteyemem Bilirsin yardım dilemem Yalnız sesimi duy bazen bir resmime bakıyorsan gülen Islanmıyorsa gözlerin iyi iyi iyi hiç utanma Yalan aşklara düştüm yeni dostlar arar oldum Uyuyup huzur buldum bazen of yerimi hiç kimse bilmesin Kalbim biraz dinlensin of inan Nefessiz kaldım duvarlar içinde Ellerim bağlı zincirlerle hava nerde Nefessiz kaldım aşkımın içinde İçimden çekip aldığın çocuk nerde Nefessiz kaldım Nefessiz kaldım
Yorgun
Yorgun geldim bu dünyaya kimse bilmez sonsuzluk benim olsa Fayda etmez öyle bir derde düştüm ki hiç sorma Katlanmak zor gücün yoksa Çaresizlik gözlerinde can verirken Ellerimde sustun artık sen Söylerim ben senin yerine İşte ben böyle öldüm gittim kendimi gömdüm Sonra toprağa sordum dünya böyle değildi Toprak dedi sen kördün
En son angelic - girl tarafından C.tesi Tem. 12, 2008 4:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
AdminCem Site Kurucusu
Başarı: (1000/1000) Rep Puanı: (944/1500)
| Konu: Geri: Şebnem Ferah Artık Kısa Cümleler KUruyorum Albümünün Şarkı Sözleri Cuma Tem. 11, 2008 9:00 pm | |
| saolasın çok geniş ve güsel bir paylaşım olmuş | |
|
Angelic Girl Moderatör
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 31 Nerden : manisa/soma Ruh Halim : Kayıt tarihi : 03/06/08
Başarı: (575/1000) Rep Puanı: (92/1500)
| Konu: Geri: Şebnem Ferah Artık Kısa Cümleler KUruyorum Albümünün Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 12, 2008 4:23 pm | |
| | |
|