Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Forum İstatistik
Forum Saphira'ya Hoşgeldin; Misafir
Senin Toplam 0 Mesajın Var.
Tarihinden Beri Bizimlesin
Son Ziyaretiniz:
Son Üyemiz : https://forumsaphira.yetkin-forum.com/u157

6024 Gündür yayındayız
2162 Konumuz var
9233 Mesaj gönderildi
Senden İyi Olmasın 155 Kullanıcımız Var
Saat Kaç?
En son konular
» kısacaa ßhenn :)
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Icon_minitimeCuma Ara. 31, 2010 4:52 pm tarafından ilkerarslan

» Yine Yeniden Saphira' 10
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Icon_minitimeÇarş. Ekim 06, 2010 1:26 pm tarafından AdminCem

» herkese selamlar .)
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Icon_minitimeÇarş. Ekim 06, 2010 12:50 am tarafından AdminCem

» evet ben yeniyim (:
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Icon_minitimeÇarş. Ekim 06, 2010 12:50 am tarafından AdminCem

» - ******ün Hayatı Anıları ****** resimleri yazıları -
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Icon_minitimeÇarş. Eyl. 29, 2010 4:02 pm tarafından rtnrtn

» EmRe ayDıN fotoLaRı 2...
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Icon_minitimeÇarş. Haz. 23, 2010 7:05 pm tarafından matraq.xD

» kaLan sağLaR seNin oLsuN..(RESİMLİ)
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Icon_minitimeÇarş. Haz. 23, 2010 7:03 pm tarafından matraq.xD

» Bu keZ anLadım ( resımLı)
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Icon_minitimeÇarş. Haz. 23, 2010 7:03 pm tarafından matraq.xD

» içecek şişelernden sanat..
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Icon_minitimeÇarş. Haz. 23, 2010 6:58 pm tarafından matraq.xD

» yumuRta kabukLaRına bakıNn süpeRr bnce ;)
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Icon_minitimeÇarş. Haz. 23, 2010 6:57 pm tarafından matraq.xD

En iyi yollayıcılar
muzur_kedi
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Vote_lcapGözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Voting_barGözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Vote_rcap 
AdminCem
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Vote_lcapGözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Voting_barGözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Vote_rcap 
*ßOnNy--girL*
ßüshRa
ßaTeRiST DeN!Ss
saphira_smge
Angelic Girl
PeSiMiST_SaGoPa_KaJMeR
baqtery
JeLibon
Program İndir
Spor Haberleri
Anket
Yeni Tema Ve Arkaplanımız Nasıl???
Süper Ötesi
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Vote_lcap67%GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Vote_rcap
 67% [ 2 ]
Öğğ İğrenç
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Vote_lcap0%GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Ne İyi Ne Kötü Fifty Fifty
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Vote_lcap33%GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Vote_rcap
 33% [ 1 ]
Toplam Oylar : 3
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Adminle İletişim
Destekleyenler
free forum
Sitemizi Destekle
https://forumsaphira.yetkin-forum.com/tell_friend.forum?f
Facebook Ekle
Cem Agirgez

Kartınızı Oluşturun
Istatistikler
Toplam 155 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ilkerarslan

Kullanıcılarımız toplam 9233 mesaj attılar bunda 2162 konu

GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR

2 posters
YazarMesaj
muzur_kedi
S.Mod
S.Mod
muzur_kedi

Kadın Mesaj Sayısı : 1759
Ruh Halim : GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Asik10

Başarı:
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Left_bar_bleue900/1000GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Empty_bar_bleue  (900/1000)
Rep Puanı:
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Left_bar_bleue510/1500GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Empty_bar_bleue  (510/1500)

GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Empty
MesajKonu: GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR   GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 3:14 pm

Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler

Gözlerimin etrafındaki çizgiler artık belli oluyor
Bütün o çizgiler son bir yılda oldu sana bana bize ağlarken

Ben leyla olmuşum kimin umrunda
Mecnun çoktan gitmişken
Bu ne garip bir yangındı böyle
Sen söndün ben yanarken

Peki ben neden hala böyleyim
Neden hala geçmişteyim
Belki de

Ben sana hala aşığım
İşte tam burda karşındayım
Ya şimdi tut elimden
Ya da bir daha sözetme özlemekten

Çook çook çoook karışığım zaten...

Ruhum iki ucun arasında gezinip duruyor
Bugün zaman akmasın dursun ben içinden geçeceğim

Ama neden neden hala böyleyim
Neden hala geçmişteyim
Belki de

Ben sana hala aşığım
İşte tam burda karşındayım
Ya şimdi tut elimden
Ya da bir daha sözetme özlemekten

Çook çook çoook karışığım zaten...
http://www.chatlakforum.benimforum.biz/
saphira_smge
Moderatör
Moderatör
saphira_smge

Kadın Mesaj Sayısı : 682

Başarı:
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Left_bar_bleue515/1000GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Empty_bar_bleue  (515/1000)
Rep Puanı:
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Left_bar_bleue125/1500GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Empty_bar_bleue  (125/1500)

MesajKonu: Geri: GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR   GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Icon_minitimeC.tesi Haz. 07, 2008 12:40 pm

bu ŞarkıDa harkA demk isTiorm Çnkü ŞeboNun tüM şarkLrı HARİKA!
muzur_kedi
S.Mod
S.Mod
muzur_kedi

Kadın Mesaj Sayısı : 1759
Ruh Halim : GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Asik10

Başarı:
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Left_bar_bleue900/1000GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Empty_bar_bleue  (900/1000)
Rep Puanı:
GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Left_bar_bleue510/1500GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Empty_bar_bleue  (510/1500)

MesajKonu: Geri: GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR   GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR Icon_minitimePtsi Haz. 09, 2008 5:09 pm

eeT sebonun tum saRKıLaRı supeR yha ...
http://www.chatlakforum.benimforum.biz/

GözLeRimiN etRafında ki çizgiLeR
1 sayfadaki 1 sayfası