muzur_kedi S.Mod
Başarı: (900/1000) Rep Puanı: (510/1500)
| Konu: AkorLaR Çarş. Tem. 30, 2008 1:45 pm | |
| Aşk Var Ya Bm G A Bm G A Seni ilk günü gördüğüm var ya Bm G A Bm G A İçimi içinden duyan var ya G Bm Gel gibi kal gibi G Bm Gün gibi bugün gibi
Bm G A Bm G A Gözümü gözünden bilen var ya Bm G A Bm G A Elimi elinden tutan var ya G Bm Gel gibi kal gibi G Bm Gün gibi bugun gibi
Bm Em Gecen yılların ardından F# Bm A Değişen bir şey olmadan G Em İçimizdeki aşk solmadan F# Bm B7 Neden bu korku neden bu gözyaşı Em A Daha bizbize doymadan D G Yelkovan zamanı vurmadan Em C#m7b5 G A Bm Aşk dediğin büyük yalan yalan var ya
Ayıp A G Detaya girmeye gerek yok A G Hikaye çok basit A G D/F# F Hepimizin başına gelmiştir bir defa A G Sebep aramaya gerek A G Sonuç ortada A G D/F# F Gecenin akışında hesapsız bir sapma Fmaj7(#11) İlk görüşte aşk uzun bir bekleme Bb#11 Kimya ten uyumu(m) ışığında yemekle Bdim7 Mehtap şarap şiir şarkı E Yanağımdan öptü gitti bay baay A F Ayıp ayıp çok ayıp A F C G F Beni hiçe sayıp erken kaçmak A F Kayıp büyük kayıp Dm E Tüm geceyi bir kenara atıp A F Ayıp ayıp çok ayıp A F C G F Beni hiçe sayıp yalnız yatmak A F Kayıp büyük kayıp Dm E Arkadaşmışız gibi yapıp E7(#9) A Ayıp ayıp çok ayıp A G Destan yazmaya gerek yok A G Olay çok basit A G D/F# F Ben fazla büyütmüşüm aklımda A G Ne var ne yoksa gösterip A G Birşey vermedin A G D/F# F Okumuş olmalısın yazanı anlımdaaLıntı | |
|